chevron-up Kundcase - ZenDev

ZenDev: Få en kostnadsfri förstudie från våra experter. Kontakta oss

Framgångshistorier

img65

"GoCare’’ förändrar bilden av äldreomsorgen med hjälp av ’’ZenDev"

 

 

Med en strategi för design och funktion stod Fanny och kollegorna inför den största utmaningen; vem skulle bygga och implementera webbsidan?

 

- Vi var stenhårda med att inte tumma på vår mall. Vi sökte efter någon som kunde förstå oss och våra behov, någon som kunde förvalta det vi skapat, förklarar Fanny Falkenberg, grundare och delägare, Go Care.

 

- För Fanny och kollegorna var god kommunikation och tillgänglighet viktigt för att känna sig trygga i sitt val av teknisk partner. Tidigare erfarenheter gjorde Go Care medvetna om att vägen kunde bli lång och krokig. ZenDev säkerställde därför att Go Care har samma kontaktperson – en av utvecklarna – oavsett behov och arbetssätt.

img65

Zynka tar hjälp av "ZenDev" för att förstärka sitt interna team

Idén att skapa en digital portal för byggherrar att använd vid nybyggnationer, var glasklar. Zynka insåg dock att det krävdes en stabil servicestruktur för att leverera en god användarupplevelse till kunden.

– Vi saknade kunskap och kapacitet att bygga portalen själva. Sedan tidigare hade vi haft kontakt med ZenDev och fått en bra känsla, säger Emil Eek, Head of Development på Zynka.

 

För att skapa den portal Zynka drömde om, bistod ZenDev med rådgivning och implementering av en backend-produkt. Det gjordes genom att skapa ett dedikerat team, som verkade som en förlängd IT-avdelning till Zynka. 

– Som beställare och utvecklare, med fokus på frontend, var det viktigt att vi fick en stabil och pålitlig backend. Vi är jättenöjda med ZenDevs leverans och idag hjälper de oss med förvaltning av portalen. Den måste ständigt uppdateras allteftersom kundernas behov ändras, förklarar Emil. 

 

I takt med Zynkas egen utveckling har ZenDev även fått förtroende i nya uppdrag. Idag har man skapat en Onsite-lösning, som innebär att man stärker upp Zynkas team inhouse. Enligt Emil har ZenDev kommit att bli en viktig partner som bidragit till Zynkas tillväxt.

– Vi hade inte varit där vi är idag om det inte varit för ZenDev. De är lyhörda, snabba och enkla att kommunicera med. Vårt förtroende hos våra kunder, genom våra tjänster, hade inte varit framgångsrika utan ZenDev. De gör oss trygga i vår utveckling, avslutar Emil.

 

img65

"LoopMe" utvecklar skolan genom att erbjuda digitalt verktyg

Me Analytics stod inför nya utvecklingsprojekt med LoopMe; det behövdes en vidareutveckling av befintlig Androidapplikation och ny subdomän samt komponenter till webbsidan. Deras största utmaning var tiden.

– Tidsmässigt hade vi inte tiden att göra det själva. Vi är ett litet bolag och genom att ta hjälp av spetskompetens såg vi möjligheten till ett mycket bättre slutresultat, förklarar Patrik Bäckström, utvecklare på Me Analytics.

 

ZenDev skapade ett dedikerat team som enbart arbetade med rådgivning till Me Analytics och mjukvaruutveckling av LoopMe, fast på distans. Patrik fortsatte vara produktägare, vilket innebar att han kunde fokusera på företagets kommande projekt men fortsatt behålla kontrollen.

– Det har varit en jättebra lösning. Jag fokuserade blicken på framtiden, vilket har varit mer lönsamt och kostnadseffektivt. Att outsourca kan såklart vara läskigt eftersom du överlämnar dina produkter till någon annan, men med ZenDev har jag känt mig trygg från början, säger Patrik.

 

För Me Analytics kunder är det viktigt att LoopMe, både webbsida och applikation, är stabil och användarvänlig. För att säkerställa det har ZenDev tillsatt två utvecklare som ständigt arbetar med LoopMe.

– Vi är väldigt nöjda med ZenDevs service och bemötande. De är vänliga och positiva. De lyssnar på och förstår oss. Dialogen är öppen och enkel. Det är enkla medel som får mig att känna mig trygg. ZenDev är en stor del av oss idag och har varit betydande för verksamheten, avslutar Patrik.

Våra klienter

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?

Ställ dina frågor till oss

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?