chevron-up ZenDev | Shopify Leverantör

ZenDev: Få en kostnadsfri förstudie från våra experter. Kontakta oss

ZenDev har lång erfarenhet som Shopify leverantör i Sverige

 

Vi har under tidens gång hjälpt till med diverse olika Shopify lösningar och fullbordat fullfjädrade installationer från start till mål. Vi kan hjälpa er med allt från att skapa ert Shopify-konto, SEO, till att hjälpa er att bygga produktsidor och utforma hela webbplatser.

Genom vår breda kunskap inom datahantering har vi dessutom specialiserat oss på migrationer till och från Shopify. Som komplement till migrationen brukar även en integration för den löpande hanteringen av data behandlas och där har vi flertaliga möjliga lösningar mot diverse affärssystem som exempelvis Fortnox eller Visma.

 

Detta kan vi hjälpa er med:

 

2 Drift shopify plattform

Full grunduppsättning i Shopify från idé till slutgiltig produkt

2 Drift shopify plattform

Drift av befintlig Shopify plattform

3 WooCommerce Magento migrering med Shopify

Migration från WooCommerce, Magento eller annat system till Shopify

4 koppling Shopify

Koppling mellan affärssystem och Shopify

5 WooCommerce externa APIer

Shopify kopplat mot andra externa API:er

Shopify FAQ 


 

Shopify är en enkel molnbaserad e-handelsplattform som man kan använda för att skapa och driva e-handelsbutiker, både för stora och små företag. Shopify erbjuder en mängd olika verktyg som hjälper att skapa och driva webshoppar. Shopify erbjuder olika tjänster så som Shopify-kundvagnslösningar som inkluderar betalningar, marknadsföring, frakt och produkthantering. Shopify låter er sälja både online via er webshop eller genom er fysiska butik med Shopify POS (point of sale).

 

Shopify Plus är en e-handelsplattform för företag som vill växa. Shopify Plus erbjuder avancerade rapporteringsfunktioner, högre prioritet för kundsupport, volymkapacitet med större ordervolymer och mycket mer.

 

Med WS Shopify gratis plugin kan du integrera Shopify-kontot med WordPress. Du kan ansluta Shopify-butiken, synkronisera produkterna och skapa en kundvagn med Shopify Buy-button med din Wordpresswebbplats.

 

Shopify Plugin är en utvecklad programvara som utökar er webbplats med nya funktioner när den installeras på exempelvis er Wordpresswebbplats. Exempel på nya funktioner kan vara en plugin som ökar er omvandlingsfrekvens, minskar antal övergivna varukorgar eller ger en bättre kundupplevelse. Om ni behöver hjälp med att hitta rätt plugin för er Shopify-butik, kontakta oss gärna så att vi kan kolla igenom era behov och hitta rätt plugins för er webshop.

 

Att migrera produktdata, kunddata, orderhistorik, trafik och SEO är sällan bara att koppla och köra igång. Det kan vara tidskrävande och ibland även komplicerat. Våra experter på ZenDev guidar er genom migreringen och kartlägger det som behövs för ert företag, så att inget går förlorat och ni kan vara säkra på att få ett perfekt slutresultat.

 

Ett Shopify Tema (Shopify Theme) är en mall med ett specifikt tema. Det finns flera teman att välja bland i Shopify Theme Store med olika färger, stilar och layouter som även erbjuder olika upplevelser för kunden. Ett tema ger ett enkelt sätt att tillämpa den valda designen på er webbutik. Shopify teman är oftast gratis och utvecklade av Shopify, men det finns även teman som utvecklats av tredjepartsdesigners, vilka inte är gratis.
 

Vi är en Shopify byrå med huvudkontor i Göteborg men vi finns även på andra orter så som Borås, Helsingborg, Halmstad och Trollhättan. Kontakta oss gärna för att diskutera era idéer och tillhandahålla er Shopify support.


Vi ser framemot att bli er tekniska partner!

 

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?

Ställ dina frågor till oss

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?