chevron-up ZenDev | WooCommerce Leverantör

ZenDev: Få en kostnadsfri förstudie från våra experter. Kontakta oss

Våra WooCommerce-utvecklare kan skapa en 100% skräddarsydd lösning anpassad till din verksamhet

 

Vi på ZenDev har länge erbjudit vår expertis inom WooCommerce, där vi specialiserar oss på mer komplexa lösningar inom WooCommerce. Efterfrågan på open-source plattformar har alltid varit stor på grund av möjligheterna att kunna skräddarsy efter de egna behoven. Vi skräddarsyr plattformen genom integration med affärssystem, kassasystem (pos) eller andra externa API:er, som gör er WooCommerce-butik enkel att hantera.

 

Detta kan vi hjälpa er med:

 

y e-handel och drift av befintlig WooCommerce e-handel

 

Full uppsättning av en ny e-handel och drift av befintlig WooCommerce e-handel

Migration till eller från WooCommerce

 

Migration till eller från WooCommerce
 

Supportavtal för WooCommerce

 

Supportavtal för befintlig
e-handel Integration till andra plattformar eller system

 

WooCommerce FAQ 


 

WooCommerce är en gratis open source plugin som lägger till e-handelsfunktionalitet till er webbutik. WooCommerce ger tillgång till grundläggande funktioner för att hantera produkter, ordrar och kunder både med fysiska och digitala varor. Basfunktionerna i WooCommerce kan utökas med ett flertal tilläggsfunktioner.

 

Både WooCommerce och WordPress är gratis, men det finns fortfarande vissa kostnader för att starta en ny webbutik. WooCommerce är en populär e-handelsplattform eftersom den är flexibel när det gäller WooCommerce-prissättning. Kontakta oss så att vi tillsammans kan se dina krav och välja rätt prisplan för ditt företag.

 

WordPress stöder inte en flerspråkig webbplats. Men med WooCommerce-plugin anslutet till WordPress eller andra system kan du få en flerspråkig WooCommerce-butik.

 

Det finns olika plugins för kassa- och utcheckningssidan. Ett exempel är Checkout Field editor som ger ett gränssnitt för att lägga till, redigera och ta bort fält som visas på utcheckningssidan.

 

Ett tema är en mall som avgör hur din webbutik ser ut och känns. Olika teman har olika stilar, layouter och erbjuder olika upplevelse för dina kunder. Teman ger dig ett enkelt sätt att tillämpa en snygg design på din butik. WooCommerce kan användas med vilket WordPress-tema som helst, men vi rekommenderar att du väljer ett WooCommerce-tema som gjorts specifikt för WooCommerce e-handelssidor. Det finns en massa tillgängliga WooCommerce-mallar och teman att välja mellan, både sådana som kostar och de som är gratis. Eftersom det finns så många att välja bland kan det bli svårt för en nybörjare att välja rätt tema. Vi på ZenDev kan hjälpa dig även med detta. Några bra mobilvänliga WooCommerce-teman som du kan använda är; Storefront, Neve, Astra och Ocean WP.

 

En plugin är en mjukvara som innehåller en grupp funktioner som kan läggas till i din webbutik, till exempel att aktivera drag and drop websidabyggare eller för rapporterings- och e-postautomatiseringsverktyg. Det finns WooCommerce och tredjeparts plugins att installera till din WooCommerce-butik. Du kan både hitta gratis plugin och de som kostar. Här är ett par populära plugin; Stripe, OptinMonster, LiveChat, Metorik och Booster för WooCommerce.

 

Storefront är ett gratis intuitivt och flexibelt tema utvecklat av WooCommerce för datorer, surfplattor och telefoner. Det är ett av de mest använda teman för WooCommerce e-handelsbutiker som ger perfekta visningsalternativ. Det finns WooCommerce-tillägg (extensions) för Storefront för att utöka din kontroll och möjlighet till anpassning till butiken, vilket hjälper dig att enkelt få igång din butik.

 

Stripe-plugin för WooCommerce är ett enkelt sätt att acceptera betalningar online. Det låter dig acceptera betalningar direkt i din webbutik, så att kunderna kan stanna kvar på din sida under betalningens gång och inte omdirigeras till en extern kassasida. Detta leder till högre omvandlingsfrekvenser. Stripe har inga installationsavgifter, inga månadsavgifter och inga dolda kostnader och det är både för stationära och mobila enheter.

 

WooCommerce Fortnox plugin synkroniserar information från WooCommerce till Fortnox när en beställning i WooCommerce får statusen "bearbetas" eller "slutförd". Synkroniseringen av data som körs inkluderar kunden, order, lager, produktpris och artiklar.

 

Det finns ett Klarna Checkout-plugin för WooCommerce, så att du kan ta emot betalningar via Klarna i din WooCommerce webbutik. Vad du behöver är ett avtal med Klarna specifikt för den nya plattformen för att använda detta plugin. Klarna Checkout går att använda i Österrike, Danmark, Finland, Tyskland, Nederländerna, Norge, Sverige, Storbritannien och USA.

 

Swish-plugin kan installeras och ansluts automatiskt till din WooCommerce e-handelssida. Kunden kan sedan välja Swish som betalningsalternativ i WooCommerce butiken. Genom Swish API Plugin skickas en betalningsförfrågan till kundens Swish-app ifylld med ditt företagsnamn och beloppet för betalningen skickas genom en orderbekräftelse till kunder i WooCommerce.

 

Attribut lägger till extra data till dina WooCommerce-produkter. Användare kan filtrera produkter om du har gett de olika attribut till dem. WooCommerce widget-filtrering låter dig göra detta på ett enkelt sätt där du kan ge dina produkter egna attribut, till exempel färg, storlek etcetera. Attributen gör det möjligt för kunden att söka efter produkter.

 

Genom att lägga till extensions till din lösning kan du lägga till mer avancerade e-handelsfunktioner. Du kan välja mellan hundratals gratis och betalda e-handelstillägg för din webbutiks alla logistiska, tekniska och marknadsföringsbehov. De mest populära e-handelstilläggen för din WooCommerce-butik är WooCommerce Shipping, WooCommerce Tax och Google Analytics

 

Med WooCommerce REST API kan du lagra mycket data i ett program som exempelvis WordPress och interagera den med data med en annan applikation. Med REST-API:er kan utvecklare interagera data utan att vara begränsade till ett front-end-gränssnitt. WooCommerce har ett fraktmetod-API som plugins kan använda för att lägga till egna priser.

 

Med WooCommerce Subscription kan du sälja produkter med återkommande betalningar som du kan spåra och räkna med. Med prenumerationsbaserade erbjudanden för dina kunder kan du få mer kvarvarande intäkter. Med WooCommerce-prenumerationer kan du skapa prenumerationer per vecka, veckans produkt eller årliga faktureringspaket. Du kan lägga till registreringsavgifter, gratis provperioder eller tid för utgångsperiod. Det enda du behöver göra är att skicka beställningarna till kunden.

 

Varje butik behöver en bra produktsida som är användarvänlig och som fångar kundernas ögon. Ingenting gör en produktsida mer användbar än bra produktbilder för varje artikel du säljer. Produktbilder hjälper kunder att förstå artikeln bättre och de kan leda till mer försäljning. WooCommerce gör det enkelt att lägga till produktbilder med WooCommerce admin-instrumentpanelen.

 

Ja, WooCommerce har flera kortkoder som hjälper till att bygga dynamiska sidor som används för att infoga innehåll på dina sidor. Med WooCommerce-kortkoder kan du visa information från din webbhandelsida på nya och spännande sätt. Ett exempel är Live Product Search Field Shortcode som visar resultat medan kunden söker och gör det enkelt att lägga till en ny produkt i kundvagnen. Med kortkoden kan du visa produkttiteln, en kort beskrivning av varje uppslagsord, produkten och "Lägg i kundvagn" knappen för varje post.

 

Med WooCommerce kan du tagga ditt innehåll i din butik och detta kan få dig att rankas på Google eftersom de fungerar utmärkt som en källa för att multiplicera interna länkar.

 

Produkttabellen för WooCommerce visar dina produkter på ett organiserat sätt, vilket gör det enkelt för dina kunder att navigera när de söker och sorterar genom alternativen på din webbplats.

 
Kontakta oss för att få mer WooCommerce support.

 
 

Boka ett kostnadsfritt möte med oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan göra för att hjälpa er och tillsammans tar fram en kravspecifikation för just ert projekt.
ZenDevs erfarna e-handelskonsulter träffas gärna på vårt kontor på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg.

 

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?

Ställ dina frågor till oss

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?