chevron-up Karriär - ZenDev

ZenDev: Få en kostnadsfri förstudie från våra experter. Kontakta oss

Våra kärnvärden

Företag

Varje medarbetare spelar en viktig roll i vår framgång. Vi uppskattar mångfald och tror att ärlighet och integritet är avgörande för att bygga bra affärsrelationer.

Mål

Vi har ett tydligt uppdrag: vi vill förverkliga våra kunders drömmar - det är inte alltid en lätt, men det är en uppgift som vi gärna tar på oss.

Balans

Vi strävar alltid efter Zen och Dev - Balans mellan arbete och privatliv, något som måste finnas på plats för allas välbefinnande, samt för att kunna vara produktiv och kreativ.

Mångsidig

Vi är ett internationellt företag med huvudkontor i Sverige, Göteborg och Mostar, Bosnien och Hercegovina. Vi hjälper våra kunder runt om i världen med deras mest komplexa projekt.

Erfarenheter

Vi behandlar människor med respekt i alla förbindelser och vi söker alltid efter begåvade, nyfikna och ambitiösa individer som tar med sig idéer till företaget samt agerar ansvarsfullt och proaktivt i varje uppgift.

Uttalanden från medarbetare

 

"ZenDev är ett litet men växande företag. Atmosfären är underbar, kollegorna är professionella och hjälper alltid varandra när det behövs. Jag uppskattar att vi får möjlighet att utvecklas i arbetet och lära oss nya teknologier, eller vara med och förbättra befintliga."

Mirko Zovko

Chief Technology Officer (CTO)

Mirko Zovko

Chief Technology Officer (CTO)

ZenDev är ett litet men växande företag. Atmosfären är underbar, kollegorna är professionella och hjälper alltid varandra när det behövs. Jag uppskattar att vi får möjlighet att utvecklas i arbetet och lära oss nya teknologier, eller vara med och förbättra befintliga.
 

"Jag hade praktik på ZenDev. Det jag gillade allra mest var hur vänliga och stöttande kollegorna var. De uppmärksammade och visade uppskattning när jobbet var tufft eller uppgiften var svår."

Semra Šendro

Software Developer

Semra Šendro

Software Developer

Jag hade praktik på ZenDev. Det jag gillade allra mest var hur vänliga och stöttande kollegorna var. De uppmärksammade och visade uppskattning när jobbet var tufft eller uppgiften var svår.
 

"Jag är stolt över att få jobba på ett så professionellt företag som ZenDev! Jag känner att mina åsikter och tankar blir tagna på allvar. Här är vi som en stor familj som hjälper varandra och firar allas framgångar tillsammans."

Adnan Oručević

General Manager

Adnan Oručević

General Manager

Jag är stolt över att få jobba på ett så professionellt företag som ZenDev! Jag känner att mina åsikter och tankar blir tagna på allvar. Här är vi som en stor familj som hjälper varandra och firar allas framgångar tillsammans.
img62

Lediga tjänster

Bli en av oss!

  • Endast: Pdf/doc stolek: mindre än 30 Mb

Nuvarande tjänster:

Vi har för tillfället inga öppna positioner, men skicka en spontanansökan!

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?