chevron-up ZenDev | Magento Leverantör

ZenDev: Få en kostnadsfri förstudie från våra experter. Kontakta oss

Starta en ny e-handel med Magento eller uppgradera från Magento 1 till 2

 

Magento har alltid varit en viktig del i vår verksamhet och har varit en av ZenDevs grundpelare. Vårt mål är att växa tillsammans med våra kunder! Vare sig ni vill starta en helt ny e-handel med Magento eller behöver uppgradera från Magento 1 till 2 så finns vi här till er tjänst!

Vi finns här för att hjälpa er att ge era kunder den bästa kundupplevelsen någonsin. Vi har slutfört många projekt tillsammans med våra kunder, stora som små och har flera Magento-team som arbetar både internt och externt ute med våra kunder. Därför kan vi kalla oss en erkänd Magento-leverantör med gedigen erfarenhet. Vi får igång er Magento-webbplats och ger liv till er e-handelsaffärs vision.

Vi bryr oss om er som kund och tillsammans med oss får ni oändliga möjligheter till skräddarsydda e-handelslösningar anpassade efter era specifika behov.

 

Detta kan vi hjälpa er med:

 

Full uppsättning av ny Magento e-handel

 

Full uppsättning av ny Magento e-handel

 

Drift av befintlig Magento plattform

 

Drift av befintlig Magento plattform    

 

Supportavtal Magento Commerce site

 

Supportavtal på befintlig Magento Open Source eller Magento Commerce site    

Migration från Magento 1 till Magento 2

 

Migration från Magento 1 till Magento 2

Koppling mellan andra externa API:er

 

Koppling mellan andra externa API:er

Integration mot affärssystem

 

Integration mot affärssystem

 

Våra senaste magentoprojekt

 

Nicokick

nicokick magento goteborg

ZenDev byggde Nicokick på Magento 2 Commerce plattformen.
Nicokick är en e-handel som säljer så kallade nicotine pouches, som är en snusliknande produkt fast utan tobak.

 

Hidroxa

hidroxa magento goteborg

ZenDev byggde Hidroxa på Magento 2 Commerce plattformen.
Hidroxa är det e-handel företag som är baserat i Sverige som tillhandahåller jontoforesanordningar.

 

Northerner Scandinavia

northerner goteborg

ZenDev byggde Northerner Scandinavia på Magento 2 Commerce plattformen.
Northerner Scandinavia är e-handelsföretaget baserat i Sverige som tillhandahåller rökfri tobak.

 

Magento FAQ 


 

Magento är en open source-plattform för e-handelsbutiker, som nu ingår i Adobe Experience Cloud. Magento kan ge online-återförsäljare en flexibel kundvagnstruktur samt kontroll över online butikens funktionalitet. Magento e-handelsplattform erbjuder verktyg för bland annat marknadsföring, sökmotoroptimering och kataloghantering.

 

Ett Magento-tema är en komponent som ger en visuell design med en kombination av anpassade mallar, stilar eller bilder till din Magento-butik, bland annat för skyltfönstret. Det finns ett brett utbud av standardiserade Magento-teman att välja mellan. För mer skräddarsydda teman måste man köpa ett tredjeparts tema som man kan använda för webbutiken.

 

Magento e-handelsplattform fungerar bäst på en Apache- eller Nginx-server, men den kan också köras på en Windows-server.

 

Sedan juni 2020 avslutade Adobe sitt stöd för Magento 1. x versions-släpp, för både Magento Commerce och Magento Open Source. Det kommer inte längre gå att få några uppdateringar för säkerhet eller funktioner.

 

Magento 2 är den senaste versionen av Magento och är mycket snabbare än Magento 1. Magento 2 ger en snabbare och enklare shoppingupplevelse till dina kunder. Sedan 2020 stöds inte Magento 1 längre av utgivaren.

 

Meet Magento är ett globalt e-handelsevenemang som organiseras i mer än 40 länder. Evenemanget är för alla företag som är aktiva inom handel eller distribution och som har ett intresse för hur Magentos ekosystem kan hjälpa till att växa Magento-butiksägares affärsverksamhet.
 

Boka ett möte med oss för att gå igenom processen och bolla idéer, vi investerar gärna tiden som behövs för att få möjligheten att bli er blivande Magento-leverantör.

 

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?

Ställ dina frågor till oss

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?