chevron-up Om oss - ZenDev

ZenDev: Få en kostnadsfri förstudie från våra experter. Kontakta oss

  • 46

    PROJEKT
  • 27

    KOLLEGOR
  • 40

    KUNDER

Vår historia

img35

På en basketplan i en av Göteborgs alla idrottshallar träffades våra grundare, Senad och Nikola, för första gången – tio år gamla. Sedan dess har de följt varandra, fram till och med under studierna på Chalmers Tekniska Högskola. Därefter tog karriärvägarna olika riktningar. Förutom iver för lagsport, har de Balkan gemensamt. Nikola som är född i Sverige med rötter i Montenegro via sin pappa, och Senad är född i Bosnien men flydde med sin familj till Sverige under kriget i Jugoslavien.

Efter några år på skilda håll och i bruset av IT-sektorn framfart, såg de ett behov av flexibla och kvalitativa tekniska lösningar. Med tidigare kunskaper och erfarenheter skapade de en nytänkande arbetsmodell som skulle täcka hålet i branschen. Samtidigt växte en mer personlig vilja fram hos Senad och Nikola – att ge tillbaka till Balkan. Resultatet blev ZenDev – ett företag med kontor i Göteborg, Sverige, och Mostar, Bosnien-Hercegovina.

img36

Vårt mål på ZenDev är att hjälpa dig att göra din digitala dröm till verklighet. Utgångspunkten är alltid din organisation, dina krav och behov. Utifrån det skräddarsyr vi tekniska lösningar och guidar dig genom IT-djungeln. Så oavsett om du behöver teknisk rådgivning, vill bygga en mobilapplikation eller fräscha upp din webbsida – kan vi hjälpa dig.

Vi som jobbar på ZenDev är utvecklare, ingenjörer och designers, som med olika spetskunskaper bildar ett team anpassat efter dina behov. Våra partners finns i olika delar av världen och i spridda branscher. Så vem du än är och hur dina utmaningar ser ut – är du välkommen att kontakt oss!

shape2

Nyheter

18 Sep 2020

Attacken utfördes genom en så kallad Magecart-attack, där hackaren snor åt sig kunders privata uppgifter men även betalkortsinformation....

shape3

Grundare

img33

Senad Santic

CEO

A serial entrepreneur passionate about startups and software development.

img34

Nikola Mirkovic

CEO

A passionate IT entrepreneur, driven by creating innovating technical solutions.

Du hittar oss här

Göteborg, Sverige & Mostar, Bosnien och Hercegovina